joi, 11 septembrie 2008

Un sfarsit e un nou inceput


Ma intreb adesea ce am rezolvat daca m-am mintit singura si am pus sentimentele mai presus de ratiune. Am iertat, am mers mai departe, am crezut, am sperat, dar m-am inselat. Si toate astea pentru ca am crezut ca te-ai schimbat, ca nu o sa iti mai repeti greselile, ca o sa inveti in sfarsit sa poti iubi si alte personae. Ar fi trebuit sa-mi dau seama ca atunci cand intorci privirea spre trecut si te indupleci cu amintiri inca vii nu o sa iasa nimic bine. Pentru mine in viata conteaza doar prezentul, dar in cazul asta am facut o exceptie. De ce? Poate pentru ca nu reusisem sa te uit.

Poze, clipe, fragmente, vorbe..vor mai fi prezente pentru o scurta perioada de timp pentru ca vreau sa te uit cu orice pret. Intr-adevar am fost si putin fericita, dar fericirea asta m-a costat prea scump. Am ramas cu rani adanci care, ca intotdeauna, doar se vor cicatriza. Toate astea m-au facut sa ma schimb si e mai bine. Pe viitor voi fii mai atenta cand imi voi alege partenerul, chiar daca ii voi compara pe toti cu tine.

Cel mai tare ma indigneaza ca ai fugit fara explicatii si nu ai avut curajul sa dai inca ochii cu mine. Nu ar trebui sa ma mir. Asa faci mereu..Stiu ca regreti si ca dupa o perioada poate vei vrea sa ma cauti, dar atunci eu nu voi mai fi aici pentru tine, nu o sa te mai ascult, nu o sa-ti mai fiu aproape si nu o sa mai pun la suflet orice vorba. Imi pare rau ca am avut incredere in tine, dar nu regret ca ti-am putut fii alaturi atunci cand ai avut nevoie.

Sunt optimista si stiu ca in curand o s-o iau de la cap fara regrete, cu zambetul pe buze si gata sa iubesc din nou. Pe tine nu te voi uri pentru ca esti o parte din viata mea. Te voi pastra doar ca pe o amintire traita candva demult cu cineva..O Poveste Din Cartea Vietii.

Maintenant je vive comme si de rien n’ etait.

8 comentarii:

Anonim spunea...

"Acum am trăi ca şi cum nimic nu a fost"

Secretara spunea...

Acum traiesc ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...

Şoavă Mădălin Paul spunea...

Franceza mea e ruginita.. Imi cer scuze.

Secretara spunea...

Nu e nevoie de scuze. Ne cunoastem. Se permite. (macar atat). :)

Şoavă Mădălin Paul spunea...

ne cunoaste, dar ne mai recunoastem ?

Mai e un pic si se termina vacanta. Am reusit ! de 2 ori sau.. parca de 3.. in cat timp ? in 4 luni cu aproximatie.

Eu nu sunt mandru de performanta asta

Secretara spunea...

Nici eu nu sunt mandra de aceasta "performanta", dar nu ma mai framant pentru ca am observat ca nici macar la telefon nu am avut decenta sa mai vorbim. De ce? Asta stii doar tu.

Şoavă Mădălin Paul spunea...

Nu ma framant. Sa sun ? Si sa-mi spui ca esti la tara..

Secretara spunea...

Decizia iti apartine.