miercuri, 17 septembrie 2008

Adevar sau baliverne?


Se spune ca atunci cand un om pateste ceva, isi ia masurile necesare ca a doua oara sa nu se mai repede. Cei mai multi reusesc sa remedieze situatia si sa mearga mai departe, dar mai ramane o categorie de oameni care trebuie sa pateasca de mai multe ori ceva ca sa realizeze ca e nevoie sa schimbe unghiul din care priveste lucrurile. Tot in categoria asta intru si eu. Nu-mi place, dar asta sunt. Am patit multe din motivul ca nu am taiat raul de la radacina de la bun inceput si sunt convinsa ca o sa mai patesc.

Cu cateva luni in urma mergeam pe strada impreuna cu o prietena. Intamplator ne-am intalnit cu tatal fostului ei prieten si ne-am oprit sa stam putin de vorba. Trebuie sa recunosc ca ni s-a parut destul de ciudat Domnul acesta, dar in acelasi timp si foarte interesant. Se pricepea foarte bine la zodii si campatibilitatea zodiilor si a incercat sa-I explice prietenei mele ca el stia ca nu va ramane nu fiul lui pentru ca nu erau compatibili (jenanta situatie). Ne-a lasat fara cuvinte cu cata relaxare vorbea si a reusit de asemenea sa ne si sperie. Preziceri: leu-personalitate energica, inconjurata mereu de prieteni, trece usor peste deceptiile in dragoste, probabil nu se va marita pentru ca asa se intampla cu noi astia nascuti in anul calului; fecioara – persoana inteleapta de ale carei sfaturi asculta multi, singuratica, depaseste cu greu relatiileterminate, iubeste de putine ori, dar puternic, campatibila cu taur.

Despre prietenia noastra ni s-a spus ca va dura maxim doi ani pentru ca suntem firi diferite. Un an deja s-a dus si relatia de prietenie deja a inceput sa scartaie: tu mergi pe alte drumuri, iar eu am oboist sa-ti spun ca ceea ce faci e gresit. Atunci nu l-am crezut pe omul ala, dar observ ca tot ce a spus incepe sa fie adevarat. Nu-mi doresc sa mai pierd o alta prietena.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Καλησπέρα από Λεωνίδιο ωραίο το blog σας

Secretara spunea...

Buna! Multumesc. :)