joi, 15 ianuarie 2009

Pentru Ea

As vrea sa dedic acest articol unei bune prietene care in prezent trece prin momente grele si exact acum are mai multa nevoie ca oricand sa stie ca ii sunt aproape.

E un pic ciudat cum uneori viata reuseste sa ne arate ca suntem doar niste simpli actori intr-o banala piesa de teatru si nu vom reusi niciodata sa devenim regizori. Pe unii un mic incident ii determina sa isi reia cursul normal, iar altii trebuie sa primeasca palme dure care sa le lase semne vizibile pe care le vor regreta mereu. Se spune ca de regula trebuie sa platim pentru fiecare suferinta provocata altora, numai ca nu toti platim in mod egal. Cred ca viata e prea cruda uneori cu noi oamenii: ne ia persoane dragi de langa noi mult prea devreme, pedepseste oameni nevinovati pentru pacatele altora, raneste suflete.

Am plans aseara pentru ca trebuia sa iau o decizie pe care nu mi-o doream.Pierdeam o iubire ce m-a ranit prin simplul fapt ca nu a existat, dar ea plangea pentru simplul fapt ca isi putea pierde viata.Ce diferenta, nu?! Asa ca am ajuns la concluzia ca degeaba ai parte si de iubire daca nu ai sanatate.

Ma numar printre putinele persoane carora chiar le pasa de ea si poate din cauza asta sunt si atat de afectata. Si cand ma gandesc ca acum doua saptamani radeam impreuna si acum…Tot ce vreau e sa se faca bine si sa redevina aceeasi zapacita care ma ajuta mereu neconditionat.

Niciun comentariu: