marți, 27 ianuarie 2009

Iubire si tradare.

Textele care urmeaza sunt sms-uri trimise de Ea barbatului de care a fost indragostita . El a avut bunatatea de a le nota intr-un caiet managerial, cu data si ora la care au fost trimise.
• “ Esti in fiecare celula din mine- am gandurile tale in minte, pielea ta lipita de degete, ochii tai peste pleoape- visez sa cresc asa..”
• “ Sunt un scancet mic de dor de tine.”
• “ Te vreau si te iubesc. “
• “ As smulge meridianele, le-as innoda si le-as topi ca sa dau lumii alta fata si sa te tin in brate acum. Mi-e doooor de tine! ( aici e relevanta ora- 4:39)”

Cand a gasit textele locuiau impreuna de cateva luni. S-a decis sa faca ordine pe birou, iar caietul a alunecat si i s-a deschis la picioare, ca si cand ar fi avut pus un semn, anume, la paginile respective.
Gestul ca i-a transcris textile a coplesit-o. Numai ca ..pe marginea paginilor, apareau niste notite facute aiurea, mereu cu alte pixuri, cu alte creioane, care sunau cam asa:
“ Cici , serioasa” si un numar de telefon
“ Dana , ochi albasti, sani mari, studenta” si un alt numar de telefon
“ Carmen, roscata, Mihai Bravu” + numar de telefon si fix!
..iar daca ar fi continuat e foarte probabil ca sarbatorile sa le petreaca impreuna. In prima secunda cand l-a putut privi in ochi i-a spus:
- Mi-ai frant inima!
- Nu-i nimic, a raspuns el. Se repara!

5 comentarii:

Anonim spunea...

ce idiot!

Secretara spunea...

Intr-adevar...

Anonim spunea...

cici :)) secretara.. secretara..

Secretara spunea...

Cici reprezinta un nume de surpriza castigata la pufuleti..cum spui tu. :))

Anonim spunea...

unde e iubire nu e loc si de tradare.