luni, 11 aprilie 2011

Concept gresit

Am intalnit recent conceptul de "relatie din plictiseala" si ma tot straduiesc sa-l inteleg si nu reusesc. Mi s-a explicat ca sunt relatii lipsite de importanta din care nu poate iesi altceva decat amuzament. Relatii lipsite de contur si culoare, un amestec perfect de nepotriviri care la contactul cu cei din jur devin vizibil deranjante. Persoane care merg pe drumuri paralele isi dau totusi mana pana ce vor intalni din nou persoane care merg in aceeasi directie. Pentru ce toata aceasta pierdere de timp?
Imi pare nespus de rau ca nu va puteti privi prin ochii mei sa observati cat de diferiti (sau mai bine zis penibili) sunteti. Nu aveti lucruri in comun, e prea putina comunicare intre voi doi si acceptati lucruri pe care in alte circumstante le-ati fi refuzat sigur. Ce va uneste? Disponibilitatea? Prea mult timp liber? Plictiseala? Diversitatea? Sau anumite nevoi? Intreb.
Pentru ce ai renunta fara remuscari la o relatie cu ceva vechime in spate pentru o ocazie oferita pe tava? Ai sa spui pentru uitare, iar eu am sa-ti spun ca vei avea destul timp sa regreti miscarile gresite. Intalnesc tot mai des mediocrii care se lasa ademeniti de vorbe dulci, promisiuni stupide sau confort psihic temporal. O sa ajungeti la un moment dat sa duceti aceste relatii sa ocupe un loc important pentru voi, dar uitati ca nu va potriviti deloc. Sa nu va mai mire faptul ca v-ati despartit cand considerati ca va era mai bine.
Lasati prostiile si iubiti pe cine trebuie. Nu mai incercati sa uitati fragmente de trecut cu ajutorul unor persoane. Lipsa sinceritatii de la inceputul unei relatii nu va duce la nimic bun.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Singurul loc unde poti gasi bijuterii Hello Kitty.

Secretara spunea...

Lenjerie, bijuterii..Ce urmeaza?

Pacatoasa spunea...

Un subiect complex, si des intalnit, la care prefer sa ma abtin sa comentez.

sandman spunea...

De asta exista "fuck buddy" :)) Din plictiseala, ca si noi sintem oameni cu nevoi, nu? :P

Secretara spunea...

Cinismul asta al tau imi aminteste de cineva.