sâmbătă, 26 martie 2011

Lumea scorpiilor

Noi, femeile, suntem toate niste scorpii cu chip angelic. Clipim des cu acel aer nevinovat care pe voi, barbatii, va impresioneaza, iar pe noi ne ajuta sa obtinem ceea ce ne dorim. Simulam mai tot timpul dureri diverse si infinite pentru a va capta atentia si pentru a vedea cat de afectati sunteti de ceea ce patim. Avem tot felum de pofte la tot felul de ore pe care voi incercati pe cat posibil sa ni le satisfaceti. Uneori ne contrazicem in discutii pentru simpla satisfactie de a nu va da dreptate. Petrecem ore intregi in baie, fapt care va face sa va creati tot felul de scenarii in legatura cu ce am putea face. Avem o rabdare nemarginita cand vine vorba de cumparaturi, dar nu putem spune acelasi lucru si despre voi. Mirosind cat mai dulce, cu parul lucind in lumina si cu unghiile frumos colorate ne iese intotdeauna minciuna: "nu stiu sa gatesc". De ce facem asta? Pentru ca ne face o reala placere sa va privim cum truditi pentru noi si pentru a va arata ca si voi puteti. Curatenia facuta de noi va aduce o serie de atentionari care va fac sa va luati campii: stinge becul, trage apa, spala chiuveta, du gunoiul, aseaza patul, spala farfuria, strange hainele,pune capacul la pasta de dinti, etc.
Ne incadram intr-o aparenta sesibilitate pentru a ne proteja de eventualele suparari pricinuite de voi. In fond suntem mult mai puternice si cu o obiectibitate inteleasa doar de noi reusim sa luam decizii bune. Va santajam emotional pe cat de mult putem pentru ca suntem constiente de aceasta arma. Suntem cu mult deasupra prostiilor facute de voi si intotdeauna iesim cu eleganta din situatiile neplacute. Nu tipam si nu urlam, ci din cateva cuvinte stim sigur ca v-am inchis gura. Suferim uneori dupa cine nu merita, uitand insa ca mai sunt si altii care asteapta sa ne ofere sperante. Avem o aversiune innascuta pentru toate fostele voastre "iubite" si tocmai de aceea nu vorbiti despre ele in prezenta noastra. Va suspectam toate amicele si va agresam cu intrebari. Ne suparam din vina noastra si asteptam ca tot voi sa ne impacati. Tinem o evidenta stricta a datelor pe care voi de regula le uitati si de aici iata cearta. Noi vrem sa vizionam un film, voi un meci si uite asa iar alta cearta.
Priviti-ne in ochi si dincolo de frumusete, rautate sau bunatate o sa descoperiti un univers pe care ati fi tentati toti sa-l cercetati, dar pacat ca sunt asa putini cei care il inteleg.
Chiar daca sunt doua lumi atat de diferite (lumea porcina si lumea scorpiilor), impreuna fac lucruri minunate.

8 comentarii:

Anonim spunea...

oare de ce v a inventat Dumnezeu, sa ne dati noua, porcilor, batai de cap, defectiuni iremediabile??? e bine totusi ca sunteti constiente de ceea ce sunteti (cel putin asa imi place sa cred)

Secretara spunea...

De ce ne-a inventat Dumnezeu? Pentru ca fara noi existenta voastra ar fi lipsita de culoare.
Eu am propus pace, dar vad ca unii inca nu pot renunta la ceea ce se numeste misoginism.

Anonim spunea...

Singurul loc unde poti gasi lenjerie Hello Kitty.

Secretara spunea...

Depinde fiecare ce poarta.

Anonim spunea...

Top-Quality underwear store to
acqure CK at undereamed price.
Please visit http://www.chilotick.com. Ship all over the world !

Scorţişoară spunea...

:)) "lumea porcină şi lumea scorpiilor"
Genial :D Acum, dacă ai scris despre scorpii, trebuie să scrii şi despre porci, că aşa e frummos :D

Secretara spunea...

Am scris putin mai jos. Uita-te mai bine si ai sa gasesti articolul "Lumea porcina".
Nu fac astfel de discriminari. :))

sandman spunea...

"sa optinem"
Asa ceva? :))