vineri, 10 aprilie 2009

Bordel public

In calitate de cetateana a acestui mirific orasel numit simplu Giurgiu am si eu dreptul la niste opinii in legatura cu lucrurile care mie mi se par...hai sa spun deranjante.
Ce inseamna cuvantul "parc"? Pai cam orice om normal stie ca este un loc destinat pentru a te plimba si a respira aer curat pentru ca se presupune ca acolo e vegetatie, un loc cu bancute, cosuri de gonoi si mult verde. Bineinteles ca si aici sunt parcuri intre parcuri: unele destinate copiilor, altele animalelor, altele iubitorilor de natura si dornici de liniste. Dar ce sa te faci cu cetatenii care amesteca toate tiputile de parcuri? Pentru ei se oripileaza privirea multora.
Toate afirmatiile de mai sus privesc un singur parc si anume cel de la "doi strigoi" (steaua dunarii). Nu-l suport, ma scarbeste numai cand aud numele si asta lasand de-o parte peripetiie de anul trecut.Dintr-o intamplare aseara m-am ratacit prin zona aia si ce sa vezi: intr-o masinuta doi indivizi se iubeau discret [ha ha ha], dupa alta cotitura, altii. Dar bine frate unde va credeti? La hotel? La voi in pat? Astia care au facut parcul cred ca au prezis criza asta. :)) Va rog aveti moralitatea si lasati oamenii care au venit sa STEA DE VORBA sau sa se plimbe sa o faca linistiti.
Si la fel si cu portul.Nu mai duceti toate mucoasele sa va asculte muzica si asa proasta. Nu sunt eu nevoita sa le aud cum se crizeaza ca sa va atraga atentie.
Astea sunt nemultumirile mele. Daca s-a simtit cineva cu atat mai bine. Comentarii oricum nu cred ca se pot face. :))

4 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

cine si pentru ce sa se simta? conducatorii sunt "buni" de fotolii calde si ciolane. iar cei condusi sunt buni numai pentru pacalit...

Anonim spunea...

sa curga comentariile !!!!!!!
Pai cum domnita mea ! am explicat foarte clar pentru ce mergem in acel parc. Nu pentru.. copulatie !
Ah.. stiu, ai pus articolul intentionat !


Plimbare placuta ! :) Nu mai e nevoie de un alt mail.

Anonim spunea...

Vezi ca ai o greseala de exprimare !

Secretara spunea...

Oi aveam si greseli...