miercuri, 10 iunie 2009

Pierduta in noapte

Ce poate fi mai frumos decat sa te pierzi in noapte? Liniste, racoare, forme vag conturate, oameni absenti carora nu le pasa decat de lumina lunii reflectata peste ei.
Daca ar adia putin vantul, cu siguranta ti-ar ramane mult timp imprimat in minte parfumul ei. Si daca ar mai si ploua ai putea sa-i alergi picaturile cu privirea in timp ce se pierd pe trupul ei.
Noaptea e ideala escapadelor. Imagineaza-ti ca pe neasteptate te trezesti intr-o companie placuta si te lasi purtata de El intr-o incursiune plina de surprize neprevazute.Si conversatia aia pe care tu o credeai asa interesanta se termina intotdeauna cu un sarut. Atingeri indecise, priviri ratacite, zambete timide, maini inclestate. O sa te ia in brate, o sa te sarute pentru toate datile in care l-ai refuzat categoric si o sa-l iei si tu in brate si o sa-l saruti si tu pentru toate datile cand ti-ai fi dorit si n-ai putut. Pentru o noapte ai uitat de problemele tale si de povestea ta aproape terminata. Te priveste zambind, iti face complimente, iar tu neincrezatoare intri in jocul lui pentru ca iti face bine.Si cu putin noroc o sa te sarute pe gat asa cum iti place tie si cu mai mult respect niciodata nu o sa te invaluie in fumul lui de tigara. Te mai saruta odata, te ridica in brate si apoi te trezeste la realitate.Peste cateva ore: "mi-e dor de tine". Si tie iti e dor, dar nu de el, ci de momentele de langa el. Maine un simplu "buna" si priviri cu subinteles. A fost doar o noapte pe care ai repeta-o oricand daca ai avea ocazia.
Ti-e mai bine fara mine!

Niciun comentariu: