marți, 17 martie 2009

Epava

Eeeeeiiii domnisoara, de ce plangi? Ia uite ce urata esti cand plangi. Lasa-ma sa ghicesc: s-a terminat ce n-a fost si tu plangi pentru ce ar fi putut sa fie si nu e. Domnisoara iti consumi rimelul degeaba pentru ca tanarul dupa care plangi tu, daca te-ar fi iubit macar putin, nu te facea acum sa plangi.
Eu sunt batran acum, dar cand eram tanar, domisoara, aveam asa un fel ciudat de a fi: colectionam toate fetele ca apoi sa le arunc treptat pe fiecare. Eram sarmant si afisam mereu un aer misterios, iar lor le paream complicat si indescifrabil si se indragosteau de mine incercand sa ma descopere. Am gresit mult domnisoara, dar niciodata nu am recunoscut-o in fata vreuneia..din orgoliu sau mai degrada din rusine. Mi-a placut sa-mi traiesc viata nepasandu-mi ca mai erau si altii in jurul meu. Aveam un sentiment de satisfactie atunci cand prietenii mei ma invidiau pentru tanara cu care umblam la brat si trebuie sa mentionez ca toate au fost incantatoare. Am iubit multe femei la viata mea domnisoara, dar ele nu stiu pentru ca nu am avut timp sa le spun. De fiecare data cand una din ele ma iubea mai tare si eu incepeam sa simt ceva pentru ea, plecam si o lasam singura fara explicatii. Ce-i drept ca o ajutam sa ma uite repede adresandu-i cuvinte grele pentru ca ea sa ajunga poate sa ma urasca. Tarziu am constatat ca actionam total gresit. As vrea sa le cer iertare tuturor, dar e prea tarziu acum domnisoara. Mi-a fost frica sa iubesc, mi-a fost groaza de fericire si implinire. Asa ca nu merita sa plangi pentru indivizi ca mine. Fii fericita, zambeste si alearga dupa implinirea visurilor!
Eeeeii domnisoara, viata e mai mult decat o simpla dezamagire de-a ta…

9 comentarii:

Anonim spunea...

:) Vrei replica ?

Secretara spunea...

Nu exista replica.

Anonim spunea...

Nu-ti varsa nervii de moment pe mine. Sau nu mai fi asa seaca in comentarii.

Secretara spunea...

Sunt chiar prea calma poate in momentul asta. Nu sunt seaca in comentarii, ci sunt realista.Si daca exista replica, eu o astept.

Anonim spunea...

Nu exista replica. doar ca stim prea bine pe cine reprezinta articolul.

Secretara spunea...

Da normal: o domnisoara dezamagita, un tanar cuceritor si un batran ajuns apava.

Anonim spunea...

Trist. :) Continuam in alta zi. Acum vreau sa scriu :P

Secretara spunea...

Trist? Nu. E doar banal. Spor la scris! Si eu incep aceeasi activitate.

Unknown spunea...

Buna...Imi dai voie te rog sa fac referire la postarea asta pe blogul meu.O sa precizez sursa.Vreau sa fac referire pentru ca ,acum, eu sunt in pielea acelei domnisoare...:D

o zi buna!